Opis paketa

Doživite međunarodni multimedijalni ulični festival koji donosi polet, pozitivnu energiju, kulturu i smijeh, a svakodnevno ga prati desetke tisuća posjetitelja na nekoliko lokacija u gradu. Najpopularniji zagrebački festival svojom jedinstvenošću “osvaja” trgove, ulice i parkove centra grada, a zašto onda ne bi osvojio i Vas! Tijekom festivala zagrebačke ulice postati će  jedna velika i vesela pozornica, a očekuju vas nastupi nekoliko stotina izvođača iz cijelog svijeta. Posjet festivalu iskoristite i za uživanje u razgledu glavnog grada Hrvatske i  njegovim znamenitostima te kušajte autohtona jela i pića ovoga kraja.

OPIS GLAVNIH SADRŽAJA/ATRAKCIJA:

  • Posjet međunarodnom multimedijalnom uličnom festivalu
  • Razgled grada Zagreba
  • Degustacija autohtonih zagrebačkih proizvoda

SADRŽAJA/AKTIVNOSTI IZLETA:

Ovaj aranžman moguće je realizirati u trajanju od jedan do četiri dana. Okvirni program aktivnosti za četverodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan – 4. dan: Zagreb.

Aranžman se može realizirati tijekom održavanja festivala, i to za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je osiguran u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje je osigurano na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Rezerviraj ovdje

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Zagreb

Zagreb

 

Zagrebačka priča

Elegantan i srčan hrvatski glavni grad Zagreb postaje jedna od najpopularnijih europskih city break destinacija. Uz eklektičnu mješavinu mediteranske i srednjoeuropske kulture, Zagreb ujdinjuje austro-ugarsku tradiciju i topli, mediteranski načina života.  Najvažnije zagrebačke kulturne institucije i mnogi hoteli, od kojih je velik dio i u sastavu međunarodnih hotelskih lanaca, smješteni su u samom središtu grada i to u pješačkoj zoni koja je – kada to vrijeme dozvoljava – vjerojatno najveći europski kafić na otvorenom. Tu su i druge atrakcije kao što je živopisna tržnica na otvorenom – jedna od posljednjih u Europi, koja je apsolutno prvorazredni doživljaj za sve koji dođu u Zagreb.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=2xtEAu9q9t4[/embedyt]

Ponekad ozbiljna, ponekad zabavna, ponekad neobična, ova metropola po mjeri čovjeka nudi veliki izbor atrakcija koje treba posjetiti i vidjeti. Svojom fantastičnom arhitekturom, nevjerojatnim brojem zelenih površina, raznovrsnim muzejima, restoranima i kafićima te širokim spektrom smještajnih objekata, Zagreb je grad u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. Najveća vrijednost ovoga grada za mnoge je, ipak, njegova atmosfera i ljudi koji nikada ne dopuštaju da se osjećate sami. Zagreb ima priču i srce, veliko srce!

Više informacija o Zagrebu možete pronaći na www.infozagreb.hr .

Vidi više...