Opis paketa

Zahvaljujući ponajviše našoj najuspješnijoj skijašici u povijesti Janici Kostelić, svake godine se u Zagrebu odvija Snježna kraljica – ženska slalomska utrka u kalendaru FIS Ski World Cup-a. Budite i vi dio ovog mega spektakla čiji se prijenos emitira na svim kontinentima svijeta i koji svake godine privlači sve više posjetitelja na padine Sljemena! Preko dana uživajte u razgledu glavnog grada Hrvatske, njegovim znamenitostima i autohtonim jelima i pićima ovoga kraja.

 OPIS GLAVNIH SADRŽAJA/ATRAKCIJA:

  • Posjet utrci Svjetskog skijaškog kupa – Snježna kraljica
  • Razgled grada Zagreba
  • Degustacija autohtonih zagrebačkih proizvoda

SADRŽAJA/AKTIVNOSTI IZLETA:

Ovaj aranžman moguće je realizirati u trajanju od jedan do četiri dana. Okvirni program aktivnosti za četverodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan – 4. dan: Zagreb.

Aranžman se može realizirati tijekom održavanja utrke, i to za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je osiguran u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje je osigurano na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Rezerviraj ovdje

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Zagreb

Zagreb

 

Zagrebačka priča

Elegantan i srčan hrvatski glavni grad Zagreb postaje jedna od najpopularnijih europskih city break destinacija. Uz eklektičnu mješavinu mediteranske i srednjoeuropske kulture, Zagreb ujdinjuje austro-ugarsku tradiciju i topli, mediteranski načina života.  Najvažnije zagrebačke kulturne institucije i mnogi hoteli, od kojih je velik dio i u sastavu međunarodnih hotelskih lanaca, smješteni su u samom središtu grada i to u pješačkoj zoni koja je – kada to vrijeme dozvoljava – vjerojatno najveći europski kafić na otvorenom. Tu su i druge atrakcije kao što je živopisna tržnica na otvorenom – jedna od posljednjih u Europi, koja je apsolutno prvorazredni doživljaj za sve koji dođu u Zagreb.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=2xtEAu9q9t4[/embedyt]

Ponekad ozbiljna, ponekad zabavna, ponekad neobična, ova metropola po mjeri čovjeka nudi veliki izbor atrakcija koje treba posjetiti i vidjeti. Svojom fantastičnom arhitekturom, nevjerojatnim brojem zelenih površina, raznovrsnim muzejima, restoranima i kafićima te širokim spektrom smještajnih objekata, Zagreb je grad u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. Najveća vrijednost ovoga grada za mnoge je, ipak, njegova atmosfera i ljudi koji nikada ne dopuštaju da se osjećate sami. Zagreb ima priču i srce, veliko srce!

Više informacija o Zagrebu možete pronaći na www.infozagreb.hr .

Vidi više...