Opis paketa

Istra ima dugu povijest igranja tenisa. Od 1990. i prvog ATP turnira u Umagu pa sve do danas, Istra doživljava teniski uzlet. Danas u Istri postoji preko 400 teniskih terena, a na mnogima od njih održavaju se škole tenisa. Bilo da ste apsolutni početnik ili amater, naši će vam instruktori pomoći u svladavanju osnova tenisa i naučiti vas osnovama sportskog života. U odmoru od treninga uživajte u eno i gastro specijalitetima kojima Istra obiluje, posjetite mnogobrojna pitoreskna mjesta i prošećite krajevima netaknute prirode.

OPIS GLAVNIH SADRŽAJA/ATRAKCIJA:

  • Učenje osnova teniskog sporta,
  • Upoznavanje s osnovama zdravog, sportskog života
  • Uživanje u autohtonim proizvodima Istre – eno i gastro uživanje

RASPORED SADRŽAJA/AKTIVNOSTI IZLETA:

Ovaj aranžman moguće je realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća: 1. – 7. dan: Umag (Novigrad, Poreč, Pula). Aranžman se može realizirati tijekom čitave godine, i to za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je osiguran u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje je osigurano na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 

Rezerviraj ovdje

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Istra

Istra

Okružen kristalnim Jadranom, poluotok Istra oduševit će vas čarobnim prirodnim pejzažima koji se tijekom godine neprestano izmjenjuju.Obalni gradići kao što je Rovinj, s lučicama, ribarskim brodicama i uskim ulicama, odražavaju duh Sredozemlja, dok unutrašnjost otvara mjesto zelenilu i plodnoj zemlji koja će vas podsjetiti na pejzaže u Provansi i Toskani.

Pogledom možete obuhvatiti čitavo bogatstvo raznolikosti, od snježne bjeline nedalekih planina, talasanje zelenih njiva i polja, zaravni i udolja, valovitih predjela s vinogradima i maslinicima, do modrine beskrajnog mora.

Kad uđete u tu raskoš, kad joj se sasvim približite, zadivit će vas svaki njen detalj, svaka pojedinost, crkvena pročelja i gradski portali, seoske ulice s kortama, voltama i baladurima, klokot brzog potoka i proplanak s rascvalim trešnjama. Sve je tu blisko i prijateljsko: i priroda i naselja i ljudi.

Preuzmite PDF dokument i opoznajte autohtonu Istru – AUTOHTONA ISTRA

Vidi više...