Opis paketa

Doživite vođenu Self Drive Off-Road vožnju terenskim vozilima uz stručno vođenje naših profesionalnih vodiča i doživite Velebit na način na koji ga malo ljudi može doživjeti. Otkrit ćemo vam najbolje i skrivene lokacije Velebita.

Off – Road Ture su najbolji način kako provesti vrijeme u prirodi dok uživate u vožnji i pogledima, a za sve ostalo brinemo mi – odabir ruta, gdje ćete jesti i spavati.


4×4 SELF-DRIVE AVANTURA NA VELEBITU

Terensko vozilo vozite Vi, a ispred vas je džip u kojem je vodič ili je vodič sa vama u vozilu.

Ture mogu trajati 1 do 3 dana. Uz 4×4 izazove kombiniramo različite dodatne aktivnosti, kao što su hiking, penjanje, sea kayak i river rafting, a u tom slučaju ture mogu trajati i do 7 dana.

Lokacije: Park prirode Velebit, Nacionalni park Paklenica, Nacionalni park Sjeverni Velebit

Velebit Grand Tour 3 dana: Tura kroz cijeli Velebit (Sjeverni, Srednji i Južni Velebit)

Velebit Grand Tour 2 dana: Srednji i Sjeverni Velebit ili Južni i Srednji Velebit

Vozite se svojim 4 x 4

Možete doći i sa svojim terenskim vozilom i prepustiti izbor lokacija, odabir smještaja i gastro ponude  našim iskusnim vodičima.

 

Rezerviraj ovdje

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Regija Zadar

Regija Zadar

Zadarsku turističku regiju čini središnji prostor Jadrana sa šest gradova, 28 općina i stotine naselja, te tristotinjak otoka, otočića i hridi.

Područje je to ugodne sredozemne klime, veće površine mora i arhipelaga od kopna, prirodnog bogatstva i raznolikosti.

Kulturno povijesno nasljeđe i spomenici tri tisućljetne opstojnosti obogaćeni su raznolikošću i jedinstvenošću tradicije i načina života.

Grad Zadar koji je po Konstantinu Porfirogentu stariji od Rima sjedište je Zadarske županije i jedan od snažnijih turističkih centara Hrvatske, koji obilaze stotine tisuća gostiju, među kojima i mnoge zvijezde iz poslovnog svijeta, politike, filma, zabave, a slovi kao grad doživljaja s mnoštvom manifestacija koje ga čine jednim od najzanimljivijih i atraktivnijih gradova za posjet. O njegovm kreativnom geniju svjedoče i moderna djela poput svjetski znanih Morskih orgulja. Višestoljetna burna povijest, razaranja i stvaranja ostavili su ožiljke ali i brojne zapise vremena, današnju vrijednu spomeničku baštinu grada.

Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima je vidljiva umjetnost svih stilova graditeljstva, od rimskog doba preko srednjeg vijeka do modernog graditeljstva. Njih 70-ak nalazi se u samoj povijesnoj jezgri grada, dok njegovi ostali dijelovi s užom i širom okolicom broje preko 600 nepokretnih spomenika kulture.

 

Vidi više...