Opis paketa

Jeste li znali da je biciklizam jedan od najzdravijih sportova uopće? Nalazi se na popisu Olimpijskih sportova od prvih suvremenih Igara u Ateni 1896. godine. Podite na avanturu biciklom kroz pitomu, zelenu i plavu Istru te nedirnutu prirodu. Otkrijte na dva kotača sve čari srednjovjekovnih gradova unutrašnjosti, turističkih središta na zapadnoj obali Istre te predivnu prirodu istočne obale Istre. Nakon avanture na dva kotača, uživajte u slasnim autohtonim jelima i pićima ovoga podneblja. Prepustite se stručnim rukama naših fizioterapeuta koji će vaše bolne mišice pripremiti za nastavak ove uzbudljive i nezaboravne avanture.

OPIS GLAVNIH SADRŽAJA/ATRAKCIJA:

  • Bicikliranje zelenom i plavom Istrom,
  • Posjet srednjovjekovnim gradićima u unutrašnjosti Istre, obilazak najmanjeg grada na svijetu, posjet Motovunskom kaštelu i susret s netaknutom prirodom,
  • Razgled turističkih središta na obje obale Istre.

RASPORED SADRŽAJA/AKTIVNOSTI IZLETA:

Ovaj aranžman moguće je realizirati u trajanju od pet do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za šestodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Umag – Buje – Grožnjan – Oprtalj; 2. dan: Buzet – Roč – Lupoglav – Hum – Motovun; 3. dan: Motovun – Vižinada – Tar – Poreč; 4. dan: Poreč – Lim – Rovinj; 5. dan: Rovinj – Pula – Medulin; 6. dan: Medulin – Rabac. Aranžman se može realizirati tijekom čitave godine, i to za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je osiguran u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje je osigurano na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 Photo: Dejan Hren, HTZ

Rezerviraj ovdje

Available departures

Additional availability text. You can use this field for disclaimer text or anything else you want your clients know before booking.
Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Istra

Istra

Okružen kristalnim Jadranom, poluotok Istra oduševit će vas čarobnim prirodnim pejzažima koji se tijekom godine neprestano izmjenjuju.Obalni gradići kao što je Rovinj, s lučicama, ribarskim brodicama i uskim ulicama, odražavaju duh Sredozemlja, dok unutrašnjost otvara mjesto zelenilu i plodnoj zemlji koja će vas podsjetiti na pejzaže u Provansi i Toskani.

Pogledom možete obuhvatiti čitavo bogatstvo raznolikosti, od snježne bjeline nedalekih planina, talasanje zelenih njiva i polja, zaravni i udolja, valovitih predjela s vinogradima i maslinicima, do modrine beskrajnog mora.

Kad uđete u tu raskoš, kad joj se sasvim približite, zadivit će vas svaki njen detalj, svaka pojedinost, crkvena pročelja i gradski portali, seoske ulice s kortama, voltama i baladurima, klokot brzog potoka i proplanak s rascvalim trešnjama. Sve je tu blisko i prijateljsko: i priroda i naselja i ljudi.

Preuzmite PDF dokument i opoznajte autohtonu Istru – AUTOHTONA ISTRA

Vidi više...