Opis paketa

U današnje vrijeme pojavljuje se sve više “modernih” bolesti povezanih s ubrzanim tempom života i nedostatkom fizičke aktivnosti. Naš program u suradnji sa renomiranim specijalistima fizijatrima namijenjen je ublažavanju ili potpunom otklanjanju negativnih utjecaja modernog života. Dok uživate u razgledima najljepših turističkih središta na Jadranu i autohtonoj hrani i piću, učinite nešto dobro za svoje zdravlje. Široka lepeza tretmana iz podrucja fizioterapije je pravi izbor za vaše zdravlje!

OPIS GLAVNIH SADRŽAJA/ATRAKCIJA:

  • Tretmani fizioterapije u najmodernijim poliklinikama u Istri,
  • Razgled najvažnijih turističkih središta Istre,
  • Autohtona gastro i eno ponuda

RASPORED SADRŽAJA/AKTIVNOSTI IZLETA:

Ovaj aranžman moguće je realizirati u trajanju od tri do pet dana. Okvirni program aktivnosti za petodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan Umag – Novigrad; 2. dan Poreč – Rovinj; 3. dan Pula – Rabac. Aranžman se može realizirati tijekom čitave godine, i to za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je osiguran u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje je osigurano na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Photo: Saša Cetković, HTZ

Smještaj u hotelima, hostelima i privatnim apartmanima

Rezerviraj ovdje

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Istra

Istra

Okružen kristalnim Jadranom, poluotok Istra oduševit će vas čarobnim prirodnim pejzažima koji se tijekom godine neprestano izmjenjuju.Obalni gradići kao što je Rovinj, s lučicama, ribarskim brodicama i uskim ulicama, odražavaju duh Sredozemlja, dok unutrašnjost otvara mjesto zelenilu i plodnoj zemlji koja će vas podsjetiti na pejzaže u Provansi i Toskani.

Pogledom možete obuhvatiti čitavo bogatstvo raznolikosti, od snježne bjeline nedalekih planina, talasanje zelenih njiva i polja, zaravni i udolja, valovitih predjela s vinogradima i maslinicima, do modrine beskrajnog mora.

Kad uđete u tu raskoš, kad joj se sasvim približite, zadivit će vas svaki njen detalj, svaka pojedinost, crkvena pročelja i gradski portali, seoske ulice s kortama, voltama i baladurima, klokot brzog potoka i proplanak s rascvalim trešnjama. Sve je tu blisko i prijateljsko: i priroda i naselja i ljudi.

Preuzmite PDF dokument i opoznajte autohtonu Istru – AUTOHTONA ISTRA

Vidi više...