Opis paketa

BOGATSTVO OKUSA KVARNERA

Kvarner, regija diljem svijeta čuvena je po svojoj gastronomiji. Kvarner je pojam za prave gurmane, pa nas ne čudi što se mnogi u njega vraćaju kako bi ponovno okusili prekrasnu hranu i piće kakvu spravljaju samo pravi domaćini. Na našem putovanju vodimo vas s kopna preko otoka, na seoska domaćinstva i u konobe gdje se svakodnevno spravljaju neka od najpoznatijih jela. Šurlice i puževi, rapska torta biti će dio naše gastro avanture, baš kao i ljepota prirode i bogatstvo kulture kojima ćemo svjedočiti na otoku Krku, otoku Lošinju…Dođite!

OPIS GLAVNIH SADRŽAJA/ATRAKCIJA:

  • Gastronomske delicije Kvarnera – šurlice i puževi, rapska torta
  • Obilazak najljepših znamenitosti – otočić Košljun, Jurandvor…
  • Degustacije domaćeg vina i maslinovog ulja, te nezaobilazni village party

SADRŽAJA/AKTIVNOSTI IZLETA:

Ovaj aranžman moguće je realizirati u trajanju od pet do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za petodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Lovran – Opatija; 2. dan: Rijeka; 3. dan: Krk – Vrbnik – Punat, 4. dan: Lošinj; 5. dan: Rab. Aranžman se može realizirati tijekom čitave godine, i to za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je osiguran u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje je osigurano na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Photo: Božidar Prezelj, HTZ

Rezerviraj ovdje

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Kvarner

Kvarner

Kvarner je regija raznolikih priča i snažnih emocija. On je ekološki čisto područje bogatog kulturnog i povijesnog naslijeđa te sjajne turističke ponude i aktivnog odmora.  Tako je blizu Vas, a opet, drukčiji od Vaše svakodnevice.

Kvarner je neprocjenjiv spoj mora, otoka i gorja na iznimno malom prostoru. U samo jednom danu možete ploviti jahtom ili se kupati u moru, a zatim uživati u hladovini  nedaleke šumovite unutrašnjosti. Zimi ćete ovdje skijati s pogledom na more, a samo koji kilometar dalje, uživati u bazenu s morskom vodom, opuštajućim wellness tretmanima ili pak dugim šetnjama uz more.

Uređene šetnice i miomirisni vrtovi, stoljetni parkovi i vrhunska zdravstvena usluga u službi su zdravlja i obnavljanja energije te ponovno probuđene životne radosti. Ali ova je regija i najbolji scenarij za  Vaš aktivan odmor ili pak uspjele poslovne susrete.

Prepustite se gastronomskim užicima. Uživajte u brojnim manifestacijama, kulturnim priredbama i festivalima, posjetite svetišta. Naučite pisati staroslavenskim pismom glagoljicom, postanite majstor u pripremanju mediteranske kuhinje Ili  pak  uživajte u tradicionalnim događanjima.

Kvarner vas čeka. Nudi vam smještaj u vrhunskim hotelima, apartmanskim naseljima, nautičkim centrima, kampovima i kućnoj radinosti. Spremno Vas i sa srcem ugošćuje u vrhunskim slow food restoranima, konobama ili pak kavanama austrougarskog štiha. Ovdje vas čekaju klubovi sa suvremenim glazbenim ritmovima ili pak glazbeni festivali pod zvijezdama.

Kvarner je tu u Vašoj neposrednoj blizini i lako dostupan, izvanredno povezan  auto-cestama, zrakoplovima, brodskim vezama te željeznicom.

Kvarner  je prekrasna slika i nezaboravni doživljaj. Samo Vaša priča.

Vidi više...