Opis paketa

KANUING I RAFTING U GORSKOM KOTARU

Oduvijek ste se željeli okušati u kanuingu i raftingu? Imamo pravu stvar za vas! Vodimo vas u Gorski kotar – zeleno srce Hrvatske, oazu u kojoj se prekrasna brda i planine, bistra jezera i sunčane livade, impresivne šume i rijeke stapaju u jedinstven krajolik. Iz gotovo bajkovitog Broda na Kupi upuštamo se u nezaboravnu kajaking i rafting avanturu na rijeci Kupi! Veslat ćemo u bistroj i zelenoj vodi, odmarati se na šljunčanim i pjeskovitim plažama, a potom i spuštati Kupinim brzacima.

Osim brojnih avantura na vodi, na našem odmoru očekuju nas i aktivnosti na čvrstom tlu – ugodno pješačenje kroz Nacionalni park Risnjak. Ljepota prirode, mirisi i okusi bogate goranske gastronomije te čuveno gostoprimstvo Gorana samo su dodatan razlog da posjetite ovaj dio Hrvatske! Dodite!

OPIS GLAVNIH SADRŽAJA/ATRAKCIJA:

  • Avanture na vodi – kajaking i rafting, u društvu iskusnih instruktora
  • Nenadmašne prirodne ljepote – bistra voda rijeke Kupe i planinski vrhovi Risnjaka
  • Izvrsna goranska gastronomija – janjetina, krumpirove police sa slaninom, sir škripavac, rakije…

SADRŽAJA/AKTIVNOSTI IZLETA:

Ovaj aranžman moguće je realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Rijeka; 2. dan: Rijeka – Brod na Kupi; 3. dan: Brod na Kupi – NP Risnjak. Aranžman se može realizirati tijekom čitave godine, i to za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je osiguran u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje je osigurano na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Photo: Davor Rostuhar, HTZ

Rezerviraj ovdje

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Kvarner

Kvarner

Kvarner je regija raznolikih priča i snažnih emocija. On je ekološki čisto područje bogatog kulturnog i povijesnog naslijeđa te sjajne turističke ponude i aktivnog odmora.  Tako je blizu Vas, a opet, drukčiji od Vaše svakodnevice.

Kvarner je neprocjenjiv spoj mora, otoka i gorja na iznimno malom prostoru. U samo jednom danu možete ploviti jahtom ili se kupati u moru, a zatim uživati u hladovini  nedaleke šumovite unutrašnjosti. Zimi ćete ovdje skijati s pogledom na more, a samo koji kilometar dalje, uživati u bazenu s morskom vodom, opuštajućim wellness tretmanima ili pak dugim šetnjama uz more.

Uređene šetnice i miomirisni vrtovi, stoljetni parkovi i vrhunska zdravstvena usluga u službi su zdravlja i obnavljanja energije te ponovno probuđene životne radosti. Ali ova je regija i najbolji scenarij za  Vaš aktivan odmor ili pak uspjele poslovne susrete.

Prepustite se gastronomskim užicima. Uživajte u brojnim manifestacijama, kulturnim priredbama i festivalima, posjetite svetišta. Naučite pisati staroslavenskim pismom glagoljicom, postanite majstor u pripremanju mediteranske kuhinje Ili  pak  uživajte u tradicionalnim događanjima.

Kvarner vas čeka. Nudi vam smještaj u vrhunskim hotelima, apartmanskim naseljima, nautičkim centrima, kampovima i kućnoj radinosti. Spremno Vas i sa srcem ugošćuje u vrhunskim slow food restoranima, konobama ili pak kavanama austrougarskog štiha. Ovdje vas čekaju klubovi sa suvremenim glazbenim ritmovima ili pak glazbeni festivali pod zvijezdama.

Kvarner je tu u Vašoj neposrednoj blizini i lako dostupan, izvanredno povezan  auto-cestama, zrakoplovima, brodskim vezama te željeznicom.

Kvarner  je prekrasna slika i nezaboravni doživljaj. Samo Vaša priča.

Vidi više...