Opis paketa

Vodimo vas na putovanje kroz ljepote jezera Bled i Bohinj u Julijskim Alpama u Sloveniji te veličanstvene obale i unutrašnjosti Istre u Hrvatskoj. Svjedočiti ćete ljepotama prirode kao i kulturne baštine na putu, a da ne zaboravite nevjerojatne okuse po čemu je ovaj kraj poznat. Najbolje od svega je da ćete sve to proći biciklom dobeći utisak o svakom pojedinom dijelu turneje. Svakim danom vožnje proći ćemo cca 60 km, a po potrebi, kombi se može organizirati za one koji se ne osjećaju dovoljno spremnima za cijeli izazov.

Rezerviraj ovdje

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Istra

Istra

Okružen kristalnim Jadranom, poluotok Istra oduševit će vas čarobnim prirodnim pejzažima koji se tijekom godine neprestano izmjenjuju.Obalni gradići kao što je Rovinj, s lučicama, ribarskim brodicama i uskim ulicama, odražavaju duh Sredozemlja, dok unutrašnjost otvara mjesto zelenilu i plodnoj zemlji koja će vas podsjetiti na pejzaže u Provansi i Toskani.

Pogledom možete obuhvatiti čitavo bogatstvo raznolikosti, od snježne bjeline nedalekih planina, talasanje zelenih njiva i polja, zaravni i udolja, valovitih predjela s vinogradima i maslinicima, do modrine beskrajnog mora.

Kad uđete u tu raskoš, kad joj se sasvim približite, zadivit će vas svaki njen detalj, svaka pojedinost, crkvena pročelja i gradski portali, seoske ulice s kortama, voltama i baladurima, klokot brzog potoka i proplanak s rascvalim trešnjama. Sve je tu blisko i prijateljsko: i priroda i naselja i ljudi.

Preuzmite PDF dokument i opoznajte autohtonu Istru – AUTOHTONA ISTRA

Vidi više...