Opis paketa

Doživite Zagreb kao grad s pregršt zabave i ludog provoda. U Zagrebu ćete osjetiti atmosferu velegrada, ali, na sreću njegovih stanovnika i gostiju, i neposrednost osobitih susreta. Od hotela do kazališta, Gornjim gradom ili uskim donjogradskim uličicama, kojima vječna utrka s vremenom nisu ništa oduzeli… sve je to moguće proći pješice i sve budi osobite emocije.

 

  1. DAN – PETAK

Meet & greet na aerodromu – transfer do hotela

Mogućnost večere u hotelu

Lounge bar & club – organizirani izlazak do ranih jutarnjih sati

  1. DAN – SUBOTA

Nakon doručka vođeni razgled grada Zagreba u pratnji lokalnog vodiča

Ručak u restoranu, s vlastitom proizvodnjom piva bez konzervansa i aditiva

Posjet Muzeju iluzija – oduprite se gravitaciji u kosoj sobi, izgubite se u Sobi ogledala

Razgled Muzeja prekinutih veza – dobitnik Kenneth Hudson nagrade za najinovativniji muzej Europe

Zagreb 360° – Zagreb Eye; vidikovac u srcu grada  odakle se pruža jedinstven pogled na Trg bana Jelačića, Gornji i Donji grad i najvažnije kulturno-povijesne građevine Zagreba, njegove trgove, ulice i parkove

Mogućnost večere u hotelu

Night club – organizirani izlazak u najboljem klubu u Zagrebu

  1. DAN – NEDJELJA

Nakon doručka transfer prema zračnoj luci i odlazak

Rezerviraj ovdje

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Zagreb

Zagreb

 

Zagrebačka priča

Elegantan i srčan hrvatski glavni grad Zagreb postaje jedna od najpopularnijih europskih city break destinacija. Uz eklektičnu mješavinu mediteranske i srednjoeuropske kulture, Zagreb ujdinjuje austro-ugarsku tradiciju i topli, mediteranski načina života.  Najvažnije zagrebačke kulturne institucije i mnogi hoteli, od kojih je velik dio i u sastavu međunarodnih hotelskih lanaca, smješteni su u samom središtu grada i to u pješačkoj zoni koja je – kada to vrijeme dozvoljava – vjerojatno najveći europski kafić na otvorenom. Tu su i druge atrakcije kao što je živopisna tržnica na otvorenom – jedna od posljednjih u Europi, koja je apsolutno prvorazredni doživljaj za sve koji dođu u Zagreb.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=2xtEAu9q9t4[/embedyt]

Ponekad ozbiljna, ponekad zabavna, ponekad neobična, ova metropola po mjeri čovjeka nudi veliki izbor atrakcija koje treba posjetiti i vidjeti. Svojom fantastičnom arhitekturom, nevjerojatnim brojem zelenih površina, raznovrsnim muzejima, restoranima i kafićima te širokim spektrom smještajnih objekata, Zagreb je grad u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. Najveća vrijednost ovoga grada za mnoge je, ipak, njegova atmosfera i ljudi koji nikada ne dopuštaju da se osjećate sami. Zagreb ima priču i srce, veliko srce!

Više informacija o Zagrebu možete pronaći na www.infozagreb.hr .

Vidi više...